SCHWARZKOPF PROFESSIONAL ROMANIA

20 Oct 2015

Comunicat de presă Schwarzkopf Professional România și Cristina Grama, un nou parteneriat în crearea unor cursuri educaționale pentru coafori
  București, 24 septembrie 2015 – Schwarzkopf Professional România, unul dintre cei mai prestigioși jucători pe piața produselor de înfrumusețare, anunță începerea unui parteneriat cu Cristina Grama, hairstylist, unul dintre cei mai apreciați și titrați profesioniști din România.
   Începând cu luna octombrie 2015 Cristina Grama se alătură echipei de traineri Schwarzkopf Professional România și va dezvolta programe educaționale destinate coaforilor interesați de cele mai noi tehnici de tunsoare, culoare și coafuri speciale. Programa cursurilor de specializare se adresează tuturor coaforilor cu o minimă experiență în domeniu, care urmăresc perfecționarea tehnicilor de lucru sub îndrumarea unui profesor formator cu o vastă experiență pedagogică și profesională.
  Sub îndrumarea Cristinei Grama, participanții vor descoperi ultimele tendințe în coafură și styling profesional și vor căpăta deprinderile profesionale necesare pentru a se aventura în coafura de avangardă și de catwalk. Cursanții vor aprofunda tehnicile de tunsoare, își vor dezvolta abilitățile de aplicare a culorii și vor învăța să creeze și să execute coafuri speciale. Programul educațional vizează construiea unei baze solide de cunoștiințe care să permită participanților să își exprime în viitor cu ușurință creativitatea.
   Despre Cristina Grama
  Este absolventă a cursurilor Sassoon Academy, Londra, 20-24 iulie 2009, a Academiei de Coafură Blondi, a școlii de design vestimentar „Bria Design“, a școlii de „Machiaj Profesional Beauty Foir Cosmetics“ și a Universității „Dimitrie Cantemir“. Totodată, este director de creație al Academiei Fason și proprietarul salonului Fason. Organizatoare de evenimente, show-uri, prezentări de colecții, Cristina Grama comunică permanent cu clientele pe care le consideră o parte importantă a vieții ei.
   Cristina Grama este coordonator și profesor formator în cadrul Academiei Fason, iar în fiecare sezon concepe noi colecții de autor. A câștigat numeroase concursuri și participă permanent la diverse evenimente de creație din domeniu. A lansat DVD-uri profesionale și colaborează cu cele mai cunoscute publicații.
  Pentru mai multe informații despre Cristina Grama, accesează www.fason.ro și www.facebook.com/grama.cristina.
   Despre Schwarzkopf Professional România Schwarzkopf Professional este una dintre companiile de top la nivel mondial din domeniul hairdressing-ului. Divizia de produse profesionale deține locul trei în topul mărcilor exclusive utilizate în saloanele profesionale, în 125 de țări din întreaga lume. Combinația de produse și servicii de excepție reprezintă un portofoliu fascinant pentru coaforii de pretutindeni. O nouă modă apare în fiecare an pe podiumurile internaționale și odată cu aceasta sunt introduse noile trenduri în materie de culoare și stiluri de coafuri. Ambasadorii Schwarzkopf lansează la nivel mondial două colecții de coafură care devin cele mai influente tendințe preluate de coaforii din întreaga lume. Schwarzkopf Professional reprezintă o sursă de inspirație pentru toți profesioniștii și asigură performanțe de înaltă clasă pentru stiliștii care vor să-și transforme visul unei cariere în realitate.
  Brandul Schwarzkopf Professional este distribuit exclusiv de compania Eternal Beauty, unul dintre cei mai importanți importatori de produse cosmetice destinate saloanelor de înfrumusețare din România. Cu o experiență de 19 ani în domeniu, Eternal Beauty este unic distribuitor în România pentru numeroase branduri cu un impact impresionant la nivel mondial. Pentru mai multe detalii despre Schwarzkopf Professional România, accesați: http://www.schwarzkopf-professional.ro și http://www.facebook.com/Schwarzkopf ProfessionalRomania.